O nama

OPG Mlinarić mlado je obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo koje se bavi ekološkim uzgojem i preradom voća i povrća. Nalazimo se u malenom selu Novaki Petrovinski u Zagrebačkoj županiji u blizini grada Jastrebarsko. U svojoj ponudi imamo različite vrste zimnica, sirupa, zdravih sokova, umaka, džemova i marmelada, a sezonski izrađujemo predmete od drva za uređenje vašeg doma.

🥗🥬🥕🍉🥑🍅🍇🥝🥔🍍🍊🍌🍈🥭🍎🍒🍠🍓🥜🍑🥒🍋🍆🧀🌽🫑🍏🍐🥦🌶🚜🌾🌽🥕🍅🥒🍆🌿🫒🫑🥬🧑‍🌾

Uzgajamo veliki broj različitih sorti povrća i voća na ekološki način. Kako bi tokom cijele godine naši kupci mogli uživati u svim tim plodovima nakon sezone svo voće i povrće prerađujemo u umake, namaze, zimnice, sirupe, džemove, sokove, kompote i sl.

Svi naši proizvodi ručno su rađeni s ogromnom količinom ljubavi. Pri izradi zimnica uvijek biramo samo najsočnije i najkvalitetnije plodove kako bi krajnji proizvod bio što ukusniji i kvalitetniji.

Povrće i voće koje uzgajamo ne tretiramo nikakvim kemikalijama ni pesticidima te smo svjesni da zbog toga proizvodimo manje količine, no nama je ključno pružiti kvalitetan proizvod, a ne postići masovnu proizvodnju. Naš glavni cilj je postići i održati kvalitetu kako bi svi naši kupci bili sigurni da kupuju zdrave domaće proizvode. Svi proizvodi napravljeni su bez konzervansa, bojila, umjetnih aroma i sladila po starim tradicionalnim receptima.

Za vrijeme toplijih dana bazirani smo na prodaju svježeg voća i povrća dok se zimi baziramo na prodaju zimnica i različitih prerađenih proizvoda. Osim toga u našoj ponudi možete pronaći domaće štrudle, kekse, slastice i sl.

Uz naglasak na kvalitetu samog proizvoda također smo i ekološki osvješteni pa pomno biramo ambalažu od stakla, papira i kartona, a izbjegavamo plastiku. Vraćanjem ambalaže svi kupci ostvaruju 10% popusta na sljedeću kupnju dok studenti uz predočenje iksice ostvaruju studentski popust.

Cilj nam je pružiti što zdraviji i kvalitetniji proizvod, te svojom transparentnošću i ustrajnošću zadržati kupce i privući nove.

Naša ponuda se konstantno proširuje i uvijek smo otvoreni za nove izazove pa nam je drago kada nam se kupci obrate sa svojim prijedlozima. Trudimo se ispuniti sve želje ukoliko smo u mogućnosti kvalitetno ih ostvariti.

Naša misija je probuditi svijest u ljudima o ljepoti i bogatstvu prirode. Mi mislimo na prirodu i na zdravlje ljudi.

Ukoliko Vas zanimaju bilo kakve informacije vezane uz naš OPG slobodno nam se obratite 😊

꧁༒☬𝕂𝕦𝕡𝕦𝕛 𝕝𝕠𝕜𝕒𝕝𝕟𝕠, 𝕞𝕚𝕤𝕝𝕚 𝕘𝕝𝕠𝕓𝕒𝕝𝕟𝕠 ☬༒꧂